Archief

Arbac_omslag Rss

ARBAC

Academie voor Arbeidsrecht (www.arbac.nl) is een open access en peer review tijdschrift op het gebied van arbeids- en socialezekerheidsrecht.

Het doel van het tijdschrift is om de wetenschappelijke bestudering van het recht te bevorderen. Dit gebeurt enerzijds door wetenschappelijke artikelen gratis beschikbaar te stellen op deze website, en anderzijds door deze artikelen voorafgaand aan publicatie te laten beoordelen door kritische vakgenoten. Dit laatste gebeurt door middel van double blind peer review. Zodra een ingediend artikel geschikt is bevonden voor publicatie zal het op de website www.arbac.nl verschijnen.

Recente reacties

  • Mijn bedrijf in Belgie werd in hoger beroep in Luik veroordeeld tot het verplicht afnemen van een vrachtwagen met oplegger die wettelijk niet in orde was. .
    07 maart 2013 01:24 door van der Lans Harry
    Artikel: Procesrechtelijke bijzonderheden in de...
  • Geachte , M mijn werkgever heeft mijn loon nog niet betaald dat is namelijk Payrolling , ik heb en kontract bij ze van 01-02-2013 t/m 12-09-2013 Week 5,6,7,8,9 ben ik ziek dus in de ziektewet ze hebben dat ik in de ziekte wat zit mij ontslag gegeven namelijk 24-02-2013 maar dat kan niet ik heb ook een kontract bij dat bedrijf t/m 12-09-2013 , hoe lossen we dit op , trouwens al mijn collegas hebben ook geen geld gekregen. .
    04 maart 2013 12:23 door rob
    Artikel: Rechtsbescherming tegen een ondeugdelijke...